TGV Logistics sinds 2006

24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Met één bus startte Herman Boerman in 2006 vanuit zijn vorige woonplaats Valthe (Dr.) met TGV Logistics. Dankzij maximale inzet en het strikt nakomen van gemaakte afspraken bleef het aanbod van werk groeien waardoor in 2007 een tweede bus moest worden ingezet. Tijdens het groeiproces wat hierop volgde werd een nauwe samenwerking aangegaan met transportbedrijf BrinkXL. Het aanvullend op elkaar diensten leveren bleek een zodanige succesformule dat na een periode van vijf jaar werd besloten om TGV Logistics weer geheel op eigen benen volwassen te laten worden. Met een wagenpark van inmiddels elf bussen mag blijken dat deze verzelfstandiging meer dan geslaagd is.

Het wagenpark kent Hardenberg als standplaats waardoor er naast reguliere dienstverlening ook  uitermate snelle service kan worden geboden in de regio’s Hardenberg en Emmen. 

TGV Logistics heeft zich met haar eigen en up-to-date materieel voornamelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van koeriersritten en sneltransporten met bussen in diverse afmetingen, al dan niet aangevuld met een voor de opdracht specifiek geschikte aanhanger.

24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.  

Naast bovengenoemde mogelijkheden kunt u bij TGV Logistics ook terecht voor meer omvangrijke transporten en/of deelzendingen. Hiertoe kunnen bakwagens,  trailers & speciaal transport worden ingezet. Feitelijk kunt u voor elk transport vraagstuk terecht bij TGV Logistics. Wij zorgen met de grootst mogelijke precisie en professionaliteit voor het vervoer van uw goederen waarbij u als opdrachtgever volledig wordt ontzorgd. 

Prijsopgave

24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

  • Stel ons je vraag

  • We bellen je terug

  • We gaan direct op weg

Onze planning
belt je graag terug

Wij rijden o.a. voor:

Ons wagenpark

NIWO

Bel direct onze planning op: