afbeelding

SINDS 2006

Met één bus startte Herman Boerman in 2006 vanuit zijn vorige woonplaats Valthe (Dr.) met TGV Logistics.

Dankzij maximale inzet en het strikt nakomen van gemaakte afspraken bleef het aanbod van werk groeien waardoor in 2007 een tweede bus moest worden ingezet. Tijdens het groeiproces wat hierop volgde werd een nauwe samenwerking aangegaan met transportbedrijf Brink XL. Het aanvullend op elkaar diensten leveren bleek een zodanige succesformule dat na een periode van vijf jaar werd besloten om TGV Logistics weer geheel op eigen benen volwassen te laten worden.

 

afbeelding

HEDEN

Met een wagenpark van inmiddels twaalf bussen mag blijken dat deze verzelfstandiging meer dan geslaagd is.

Het wagenpark kent Hardenberg als standplaats waardoor er naast reguliere dienstverlening ook uitermate snelle service kan worden geboden in de regio’s Hardenberg en Emmen. 

TGV Logistics heeft zich met haar eigen en up-to-date materieel voornamelijk gespecialiseerd in het uitvoeren van koeriersritten en sneltransporten met bussen in diverse afmetingen, al dan niet aangevuld met een voor de opdracht specifiek geschikte aanhanger.

Naast bovengenoemde mogelijkheden kunt u bij TGV Logistics ook terecht voor meer omvangrijke transporten en/of deelzendingen. Hiertoe kunnen bakwagens, trailers & speciaal transport worden ingezet. Feitelijk kunt u voor elk transport vraagstuk terecht bij TGV Logistics. Wij zorgen met de grootst mogelijke precisie en professionaliteit voor het vervoer van uw goederen waarbij u als opdrachtgever volledig wordt ontzorgd. 

Ons wagenpark

Fiat Doblo foto

Fiat Doblo

Max. 500 kg

L200 x B125 x H105
Fiat Ducato (kort) foto

Fiat Ducato (kort)

Max. 1400 kg

L300 x B130 x H178
Fiat Ducato (hoog) foto

Fiat Ducato (hoog)

Max. 1400 kg

L400 x B130 x H203
Fiat Ducato (normaal) foto

Fiat Ducato (normaal)

Max. 1400 kg

L400 x B130 x H178
Volledige wagenpark bekijken

Chauffeursdiensten

Heeft u uw eigen chauffeur tijdelijk niet beschikbaar en staat uw transportmiddel hierdoor ongewenst stil? Ook dan denkt TGV Logistics graag met u mee. Door middel van detachering van onze professionele en vakkundige chauffeurs lossen wij uw probleem graag voor u op.

Lees meer

Expeditie

De kracht van TGV Logistics is gelegen in het feit dat wij u kunnen ontzorgen in elk denkbare soort van transport. Of het nu een deelzending of een volle vracht betreft, een speciaal transport of een spoedlevering, wij bieden u binnen afzienbare tijd een meest passende oplossing.

Lees meer

Sneltransport

Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van transporten naar elke denkbare bestemming binnen Europa. Na ontvangst van uw opdracht staan wij in no-time bij u voor de deur om uw goederen zorgvuldig en zonder omwegen af te leveren op de juiste bestemming.

Lees meer